Skip to content

TAROT

TAROT

Het woord ’tarot’ wordt in verband gebracht met de Egyptische ‘ koninklijke levensweg’ en het anagram ‘rota’ dat in het Latijn ‘rad = wiel’ betekent (het rad van fortuin). Een ander anagram is tora(h) dat in het Hebreeuws ‘wet’ betekent.

Dit is nog maar 1 van de  vele zaken die het tarot verborgen heeft voor ons. Een consult begint altijd met handlezen.

De kaarten leg ik voor je op je de blinde vlekken die in je handen staan (je obstakels/ uitdagingen) dus hoe specifieker je vraag hoe duidelijker het antwoord. Ik gebruik daarvoor de Lenormand kaarten of het Tarot, maar het meest werk ik met Tarot kaarten.

Het ligt een beetje aan het soort situatie waar je tegenaan loopt, dit doe ik op intuïtie.

De kaarten brengen je inzichten op liefdesgebied, werk, bewust zijn of je eigen ontwikkeling. Door de elementen (aarde, vuur, water, lucht) die in beide decks te vinden zijn zie je meteen vanuit welke invalshoek(en) je reageert.  

Zo fijn om bevestiging of inzichten te krijgen op je pad, ik zie het Tarot altijd als kleine lichtjes die je pad zichtbaarder maken.

Het Tarot bestaat uit 78 kaarten verdeeld in de 22 kaarten van het Grote Arcana & de 56 kaarten van het Kleine Arcana deze laatste zijn ook weer onderverdeeld in groepen.

Wil je meer weten over Tarot dan geef ik ook praktische workshops. Omdat ik de kaarten al sinds mijn jeugd leg breng ik graag mijn kinderlijke speelsheid over hoe je met de kaarten om kan gaan.

Deze workshops zijn ontstaan omdat ik graag mijn praktische kennis & enthousiasme deel. Want ik raak er niet over uitgepraat.

Tarot in Roermond