Skip to content

OVER MIJ

MADAM ELISABETH ZELF

Leuk dat je tot hier geclickt bent om kijken wie ik ben en wat ik doe! Je bent zelf vast bezig met spiritualiteit of hebt in ieder geval interesse.

Ik ben dus Madam Elisabeth en ben mijn eigen praktijk gestart op 11 december 2020, maar natuurlijk ben ik al veel langer op dit pad bezig. Maar je kan wel zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. 

Al jong was ik bezig met kaartleggen, eigenlijk weet ik niet meer precies waneer ik echt begonnen ben. Van mijn 1ste zakgeld heb ik een Lenormand kaartendeck  gekocht waar ik toen mee aan’t spelen was, het is immers ook een spel. Niet veel later ook het Tarot, ik ben er mee opgegroeid & merk dat naar mate ik groei als mens ik ook een andere band met de kaarten krijg. 

Zo stond de Hogepriester voor mij als kind voor het schoolhoofd, die zichzelf erg serieus nam. Nu als volwassen vrouw, zie ik ook een stuk wijsheid. Maar leg ik ‘m voor een jong volwassene in mijn praktijk zie ik nog steeds de ‘heilige huisjes’. 

Voor ik moeder werd heb ik veel door Europa gereisd, ging mijn neus, de zon & mijn hart achterna. Mijn inkomsten verdiende ik op straat door het lezen van handen, kaarten & droomanalyse. S’avonds als het donker werd was ik op straat te vinden met mijn vuurdans act.

Ook brouwde ik veel kruidedrankjes onderweg en kwam er achter dat Latijn heel handig is in een kruidenwinkel in bijvoorbeeld Tsjechië. Je kan wel stellen dat ik een bewogen leven had & nog steeds heb. Sommigen zeggen zelfs een zigeuner leven. 

Sinds ik moeder ben woon ik weer op de plek waar ik geboren en getogen ben; Roermond. Mijn praktijk is hier dan ook te vinden, wat ik doe hoeft niet meer in een koffer te passen. 

Op Instagram deel ik graag de geschiedenis over de Roermondse heksen. Want waar je voeten staan is veel wijsheid te vinden. Ondanks dat ik graag op pad ben hou ik erg van mijn stadje de patroonheilige van de stad is immer de beschermer van de reizigers  St.Christoffel of zoals wij ‘m hier noemen ‘Sjtuff’. 

Ook schrijf ik blogs voor HXmagine en schrijf ik op wat me bezig houdt als mens of als heks. Een bijzonder magazine waar veel wijsheid in gedeeld wordt met ‘een nuchtere kijk op een magisch leven’. 

Ik dans nog steeds graag met vuur & volg ook letterlijk ik mijn innerlijk vuur. Doe de dingen waar ik blij van wordt & die mijn hart me ingeven. 

Wil je meer van me weten? Volg me dan op instagram daar deel ik leuke weetjes over Handlezen, Tarot, Hekserij en andere bijzondere zaken. 

Madam Elisabeth

MAAK EEN AFSPRAAK

Bevalt het je wat je leest? En vindt je het interessant wat ik doe? Wil je graag weten wat de handen over je zeggen, de kaarten voor je in petto hebben & Bachbloesemremedies voor je kunnen doen?

Maak dan een afspraak met me voor een consult. De thee staat klaar.