Skip to content

OVER MIJ

MADAM ELISABETH ZELF

Leuk dat je tot hier geclickt bent om kijken wie ik ben en wat ik doe! Je bent zelf vast bezig met spiritualiteit of hebt in ieder geval interesse.

Ik ben Liesbeth en ben sinds 11 december 2020 actief bezig met mijn bedrijf genaamd: ‘Madam Elisabeth’. Het past helemaal bij wat ik doe en de passies die ik heb. Oordeel zelf maar.

Al jong was ik bezig met kaartleggen. Mijn 1ste set Lenormand kaarten had ik op mijn 12de en later op mijn 15de of 16de ook een Tarotdeck. Deze gebruik ik nog steeds.

Ook heb ik veel rondgereisd door Europa en heb onderweg mijn inkomsten verdiend door te jongleren met vuur op straat, handlezen en klaarleggen, Droomanalyse, kruidendranken gebrouwen. Heb overal en nergens gewoond, een echt zigeunerleven. 

Sinds ik moeder ben woon ik weer op de plek waar ik geboren en getogen ben; Roermond en mijn consulten zijn meer op mijn huidige levensstijl aangepast omdat niet alles meer in een backpack hoeft te passen. Dus heb ik voor mezelf de gouden driehoek gevonden waar ik een consult mee aan kan bieden met Handlezen, Kaartleggen & Bachbloesemremedies. 

Je kunt mij ook boeken als Vuuract maar omdat het een rare tijd is met gebrek aan feesten en festivals staat het vuur even in de koelkast. Hopelijk binnenkort weer de ideale tijd om het vuur weer aan te wakkeren en te mogen stralen op een feestje of festival.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bevalt het je wat je leest? En vindt je het interessant wat ik doe? Wil je graag weten wat de handen over je zeggen, de kaarten voor je in petto hebben & Bachbloesemremedies voor je kunnen doen?

Maak dan een afspraak met me voor een consult. De thee staat klaar.