Boek je een afspraak of workshop of cursus  bij mij, dit zijn de kleine lettertjes:

Bij een afspraak vraag ik een aanbetaling, zodra deze is voldaan is onze afspraak officieel bevestigd.
Is deze binnen 7 niet voldaan kan iemand anders de ‘afgesproken’ plek door iemand anders worden ingenomen. Uiteraard kunnen we een ander geschikt moment plannen & je kan er ook voor kiezen om jezelf op de ‘reservelijst’ te zetten.

Een afspraak duurt 1,5 uur het kan wel eens zijn dat het uitloopt, loop ik meer uit dan 15 minuten breng ik €22,- per uitgelopen kwartier in rekening.

Reservelijst/bank: als je een afspraak hebt gemaakt & je aanbetaling is voldaan kun je er voor kiezen om op de ‘reserve’ komen te staan, geef dit zelf aan.
Mocht er dan een uitvaller zijn wordt je op een lijstje gezet & krijg je een appje als er eerder een moment vrij is gekomen dan je eigen afspraak.

De afspraak of workshop minimaal 48 uur van te voren afzeggen (liefst eerder), dit zodat ik ruimte heb om iemand anders in te plannen. En we kijken voor een ander gepast moment voor jouw consult.
Ik heb soms een wachtlijst van een aantal maanden, zie reservelijst.
Wordt ik later verwittigd dan 48 uur is er geen restitutie mogelijk.

Bij een workshop het bedrag van te voren voldoen, ik stuur je hier een mailtje over met alle info over de workshop in questie.

Geen huisdieren, kinderen of anderen meenemen als je een afspraak alleen voor jezelf hebt gemaakt. Tenzij we anders hebben besproken (bv met hulphond ed)

Een ouder/kind consult is voor verschillende leeftijden, de minimale leeftijd van het kind is echter 12 jaar.

Heb je je opgegeven voor een cursus met meerdere terugkom momenten & je kunt bepaalde momenten niet aanwezig zijn, is er geen restitutie mogelijk.
Als je je opgeeft verwacht ik wel bepaalde commitment, een cursus kost je nou eenmaal energie & tijd.

Wel heb je de mogelijkheid een gemiste les bij een volgende cursus, in te halen, dit is jouw eigen verantwoordelijkheid & neem contact op zodra er weer een cursus plaatsvind. Je kan je hiervoor opgeven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft. Zie link : https://madamelisabeth.nl/blog/